Άκρως συγκινημένη μετέδωσε την είδηση για την πεθερά της η Σία Κοσιώνη

Τι ανέφερε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως συγκινημένη μετέδωσε την είδηση για την πεθερά της η Σία Κοσιώνη

Απέραντη συγκίνηση προκαλεί η είδηση πως η Ντόρα Μπακογιάννη δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο. Η Σία Κοσιώνη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μετέδωσε και εκείνη την είδηση.

Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν φανερά άκρως συγκινημένη ενώ από την άλλη ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να πει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" για το κύμα συμπαράστασης στην οικογένειά τους.

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια ανακοίνωση που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης. Περαστικά της να είναι και θα είναι».

Η ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη η Όλγα Κεφαλογιάννη - «Θα βγεις νικήτρια»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Όλγα Κεφαλογιάννη θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το πολλαπλό μυέλωμα (δείτε εδώ τι είναι).

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», έγραψε στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι...

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Monday, October 18, 2021