ΣΚΑΙ: Βούρκωσε στον αέρα η Σία Κοσιώνη - «Η Ντόρα διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα και...»

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Βούρκωσε στον αέρα η Σία Κοσιώνη - «Η Ντόρα  διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα και...»

Βούρκωσε η Σία Κοσιώνη στο πλατό του ΣΚΑΙ, την ώρα που στο κεντρικό δελτίο μετέδωσε την είδηση πως η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώσθηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη και ανκοργούμαν αναφέρθηκε φανερά συγκινημένη στην περιπέτεια υγείας της πεθεράς της.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μετέφερε την άσχημη αυτή είδηση, τα μάτια της βούρκωσαν και αυτό φάνηκε στην κάμερα. Ενώ, το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο και ο γιος της πολιτικού.

Όσα είπε η Σία Κοσιώνη για την Ντόρα Μπακογιάννη

«Μια ανακοίνωση που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης. Περαστικά της να είναι και θα είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ανατριχιάζουν τα πρώτα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα από μια δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης έστειλε αισιόδοξη το δικό της μήνυμα αλλά και «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο».

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για «αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης» που έχει λάβει από το πρωί και παράλληλα υπογράμμισε πως «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική»

Έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και «να στείλει ένα μήνυμα» και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, «ότι δεν είναι μόνοι τους».

«Και ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν» συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως «έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη».

Μάλιστα, επανέλαβε αρκετές φορές τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα συμπαράστασης από «όλους τους πολιτικούς χώρους», τα οποία -όπως είπε η κ. Μπακογιάννη- «είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα».