Σε αυτό το πασίγνωστο ριάλιτι ενδέχεται να μπει η Μαρίνα Πατούλη

Αυτό θα είναι έπος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε αυτό το πασίγνωστο ριάλιτι ενδέχεται να μπει η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι σίγουρα μια από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που συζητήθηκαν μέσα στο 2021 πάρα πολύ. Ο χωρισμός της από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη έπαιξε σε όλες τις εκπομπές, ενώ τα "καρφιά" που πετούσε ο ένας στον άλλον δεν έμειναν ασχολίαστα.

Μετά ωστόσο από πολλούς μήνες μετά την αποκάλυψη πως πήραν χωριστούς δρόμους έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας, φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα.

Μπαίνει στην Φάρμα η Μαρίνα Πατούλη;

Σύμφωνα με το Πρωινό, η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούν για το νέο κύκλο της Φάρμας, ο οποίος πολύ σύντομα θα επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Καμία σχέση με την ζωή στη Φάρμα - Αυτό είναι το σπίτι της

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε τον Μάρτιο πως ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Οι δυο τους ζουν σε μια πολυτελή κατοικία στην Πεύκη, η οποία είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά.

Όπως μπορούμε να δούμε μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γοητευτική φιλόλογος στο προφίλ της στο Instagram, την παράσταση κλέβουν και οι επιβλητικοί καναπέδες και η εσωτερική σκάλα που διαθέτει το σπίτι.

πατούλη

πατούλη μαρίνα

πατούλη μαρίνα σπίτι

πατούλη γιώργος χωρισμός

πατούλη σπίτι

πατούλη χωρισμός με πατούλη

πατούλη μαρίνα Πεύκη

πατούλη  φωτογραφίες από το σπίτι

πατούλη πλαστικές

πατούλη  ηλικία

πατούλη νέα σχέση

πατούλη χωρισμός

πατούλη  γιος

πατούλη γιος σπίτι

πατούλη φωτογραφίες instagram