Ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Γενέθλια για την ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Βάσω Λασκαράκη. Όχι μόνο έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση, αλλά παραμένει και φουλ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Μάλιστα, σήμερα 19/10 που έχει τα γενέθλια της, της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο σεφ με το που άλλαξε η ημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Σε αυτές είδαμε την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει.

«Χρόνια πολλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και όσα γενέθλια έρχονται να τα περνάς κοντά μου. χρόνια πολλά ευτυχισμένα 40 ? Σ´αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Σουλτάτου για την Λασκαράκη

«Με τη Βάσω Λασκαράκη προσπαθούμε να...» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Όπως είπε, προσπαθεί να κρατάει μία κοινή γραμμή με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο δεν αντέχει να είναι αυστηρός με την κόρη του. Το πρώην ζευγάρι δείχνει να διατηρεί καλές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε μία φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τι έγραψε).

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες.

Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν θα ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να του μιλάει για κάποιο αγόρι:

«Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».