Κόλασε το Instagram η Μαρία Κορινθίου - Με κόκκινα εσώρουχα στο κρεβάτι η ηθοποιός

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλασε το Instagram η Μαρία Κορινθίου - Με κόκκινα εσώρουχα στο κρεβάτι η ηθοποιός

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Αν μπει κανείς στο προφίλ της στο Instagram θα πάθει πλάκα με την ομορφιά της και τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Πρόσφατα λοιπόν τους κόλασε όλους με την πόζα της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός πόζαρε με κόκκινα δαντελένια εσώρουχα στο κρεβάτι με τα σκυλάκια της και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να πάρουν "φωτιά" στα σχόλια.

Μαρία Κορινθίου Με κόκκινα εσώρουχα στο κρεβάτι

«Δεν κάνω διατροφή. Μου αρέσει να τρώω ό,τι θέλω. Με βοηθάει και το γεγονός ότι πίνω πάρα πολύ νερό και καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ. Τρελαίνομαι για φρούτα και σαλάτες. Όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν "δεν θα φάω τηγανητό" ή "δεν θα βάλω ψωμί στη χωριάτικη". Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα, να τρώω συγκεκριμένες μερίδες φαγητού ή να μη βάζω αλάτι. Μια φορά μόνο το έκανα, στα δεκαοκτώ μου, και ναι μεν έχασα πολλά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησα τη δίαιτα», είχε πει για τη διατροφή της η Μαρία Κορινθίου η οποία έχει δεχτεί μεγάλη επίθεση λόγω ανάρτησης της.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μαρία Κορινθίου

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις την Μαρία Κορινθίου αν βρεθείς στο ίδιο δωμάτιο μαζί της.

Πρόσφατα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στις οποίες απεικονίζεται με ένα μικρό φλοράλ μπικίνι και όπως καταλαβαίνετε έγινε ο κακός χαμός από κάτω στα σχόλια. Την αποθέωναν όλοι.

Η αλήθεια είναι πως όλοι στα social media, λίγο πολύ χρησιμοποιούμε ρετούς και φίλτρα. Αλλά αυτό που βλέπετε δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά την Μαρία.

Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, κι επειδή καλοκαιράκι έχουμε το Youweekly.gr βρήκε και σας παρουσιάζει αρετουσάριστες φωτογραφίες της ηθοποιού!

Αγαπήστε το σώμα σας, όπως κι αν είναι είναι ωραίο!

Μαρία Κορινθίου μαγιό

Μαρία Κορινθίου αρετουσάριστες με μαγιό

Μαρία Κορινθίου καλοκαίρι

Κορινθίου μαγιό

Μαρία Κορινθίου