Χαρές για τον Ντίνο Σιωμόπουλο - Βάφτισε τον γιο του πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Η τρυφερή ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές για τον Ντίνο Σιωμόπουλο - Βάφτισε τον γιο του πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντίνος Σιωμόπουλος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως βάφτισε τον μεγάλο του γιο, λίγο καιρό πριν γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

O παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega, έδωσε το όνομα Ιωάννης στον μεγάλο του γιο. Το ίδιο όνομα είχε και ο αγαπημένος πατέρας του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Η ανάρτηση του Ντίνου Σιωμόπουλου για τη βάφτιση του γιου του

«Είναι πραγματική ευλογία να βαφτίζει το παιδί σου ο Πατερας Αντώνιος στην Κιβωτό του Κόσμου! Και το όνομα αυτού Ιωάννης! Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου στο δεύτερο παιδί μας αλλά και ο κορονοιος δεν μας επέτρεψαν να μοιραστούμε τη χαρά μας με τους φίλους μας. Του χρόνου, όμως, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Ντίνος Σιωμόπουλος βάφτιση γιου

Ντίνος Σιωμόπουλος γιος

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο επιτυχημένος δημοσιογράφος, Ντίνος Σιωμόπουλος, τον οποίο αρχικά γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής "MEGA Σαββατοκύριακο", μίλησε μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του πατέρα του.

Η εκπομπή «ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο» έχει ξεχωριστή απήχηση στο κοινό, ενώ βρίσκεται μόλις τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Τα συναισθήματα σου;

Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, αισθάνθηκα ότι χάθηκε ένα δικό μου κομμάτι... Σοκαρίστηκα με τη φυγή του. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει ημέρα που περνά χωρίς να τον σκέπτομαι. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας με την εκλεκτή συνάδελφο και πλέον φίλη, Στέλλα Γκαντώνα, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Από την πρώτη στιγμή το κοινό αγκάλιασε αυτήν την ομαδική δουλειά. Αναδεικνύουμε τα θέματα της επικαιρότητας, απαντάμε στα ερωτήματα των τηλεθεατών και αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς τους. Είμαστε μια ενημερωτική παρέα. Επιθυμούμε να φέρνουμε στην επιφάνεια όλα όσα απασχολούν τους πολίτες και να κινητοποιούμε το κράτος, ώστε να δίνει λύσεις.

Ντίνος Σιωμόπουλος θάνατος πατέρα

Για κάθε παιδί θεωρώ ότι ο πατέρας του είναι το στήριγμά του. Όταν «έφυγε» αισθάνθηκα ότι έφυγε ένα δικό μου κομμάτι. Υπήρξε ένας εξαίρετος δημοσιογράφους, από τους πρωτοπόρους στο οικονομικό ρεπορτάζ. Εξαιτίας του ακολούθησα αυτό το επάγγελμα. Μου μεταλαμπάδευσε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως ήταν φίλος μου. Σοκαρίστηκα με τη φυγή του. Πέθανε στα χέρια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς να τον σκέφτομαι, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Τv.