Ξανθιά και κούκλα: Η σύζυγος του Γιώργου Βελισσάρη από το J2US

Αποκλειστική φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανθιά και κούκλα: Η σύζυγος του Γιώργου Βελισσάρη από το J2US

Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού J2US που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ταίρι του στο show είναι η εκρηκτική Super Κική, η οποία έχει καταφέρει πολλές φορές να ξεσηκώσει με τις δηλώσεις της καθώς και με τις εμφανίσεις της.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο Γιώργος Βελισσάρης είναι παντρεμένος και μάλιστα η γυναίκα του είναι ξανθιά και κούκλα.

Η σύζυγος του Κώστα Βελισσάρη από το J2US

Με τη σύζυγό του, Δήμητρα Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μάλιστα, έχουμε δει και αρκετές αναρτήσεις του τραγουδιστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intsgaram με την οικογένειά του.

Γιώργος Βελισσάρης σύζυγος

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Βελισσάρη

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σ' ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου το λεγόμενο Τσίπιανα όπου βρίσκεται στο νομό Ηλείας. Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά. Σε ότι γλέντι και γιορτές γινόταν στο χωριό είχε συμμετοχή. Πρώτη φορά που τραγούδησε σε πάλκο ήταν στο πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο στο χωριό του. Εκεί ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης τον άκουσε και τον πήρε μαζί του σε διάφορα πανηγύρια στην Τρίπολη.

Μαζί του έκατσε περίπου τέσσερα χρόνια. Έπειτα πήγε στην Πάτρα. Εκεί άρχισε να τραγουδά σε διάφορα πανηγύρια με μεγάλους καλλιτέχνες όπως (Φιλιώ Πυργάκη, Αλέκο Κιτσάκη, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Μετζελόπουλο, Αλέκα Φραγκούλη, κ.α.). Το πρώτο μαγαζί που δούλεψε ήταν το Όραμα όπου από 'κει και πέρα άρχισε η καριέρα του να ανεβαίνει γιατί γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος του έκανε όλες τις δισκογραφικές δουλειές και του έδωσε πολλά τραγούδια όπως (Θέλω να ρίξει μια βροχή, Εγώ δεν θέλω παντρειά, Ψάχνω να βρω φιλενάδα, Γράμματα σου στέλνω κ.α).

Ερχόμενος στην Αθήνα εργάστηκε σε πολλά νυχτερινά κέντρα μερικά από αυτά είναι (Έλατος, Αγρίμια, Γλυκοχάραμα κ.α). Έχει κανει αρκετές περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία.