Τεράστια αλλαγή για τη Μαριάννα Τουμασάτου - Άλλος άνθρωπος

Το νέο look στα μαλλιά που την ανανέωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστια αλλαγή για τη Μαριάννα Τουμασάτου - Άλλος άνθρωπος

Μία μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία επισκέφθηκε τον κομμωτή της και άλλαξε εντελώς το look των μαλλιών της. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε εντελώς ξανθιά και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με την ευκαιρία ευχαρίστησε τον κομμωτή της για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το νέο look της Μαριάννας Τουμασάτου

«Συνήθως ανεβάζουμε μια φωτο σαν ανταλλακτική συνθήκη μιας συναλλαγής, με κάποιους ανθρώπους όμως δε γίνεται έτσι! Με τους ανθρώπους όμως που μοιράζεσαι μια στιγμή, μια αλήθεια, σκέψεις, έννοιες και όνειρα, είναι αλλιώς!

Δε λες ευχαριστώ για τις επαγγελματικές σου προσφορές αλλά ευχαριστώ γιατί είσαι εκεί γιατί αλλάζεις πρόγραμμα από αγάπη για μένα γιατί πας Κυριακή στο μαγαζί και πας γελαστός γιατί ακόμα και αν λέω «κανε κάτι λίγο ίσα να μην είμαι όπως ναναι» εσύ λες «κάτσε κάτω να κάνουμε σωστή δουλειά»! Και όταν φεύγω με κοιτάς από το τζάμι», έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου προκειμένου να ευχαριστήσει τον κομμωτή της.

Η τελευταία συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

«Η “Βέρα στο δεξί” είναι σταθμός για εμένα γιατί εκεί γνω΄ρισα και τον άντρα μου. Ήταν μια πάρα πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Με τον σύζυγό μου είμαστε η νύχτα και η μέρα και έτσι συμπληρωνόμαστε. Ελπίζω ότι με την κόρη μου έχω καλή σχέση, όταν μεγαλώσειθα μου πει. Δεν θέλω να είμαι φίλη μαζί της, θέλω να είμαι η μαμά της, να μη με φοβάται, να με εκτιμάει, να ζω για εκείνη και να είναι η ανάσα μου.

Δεν θεώρησε η υπουργός Πολιτισμού ότι δικαιούνται οι ηθοποιοί να τρώνε. Κάπως σκέφτηκε ότι ζούμε με τον αέρα. Δεν έβγαλε ούτε το επιδομα και το λέω με θυμό. Όταν μου παίρνουν τα δικαιώματά μου και μάλιστα χωρίς να το συζητήσουμε, όταν με θεωρούν τον τελευταίο τροχό, τότε θυμώνω. Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει ή να πιει. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική βάση συνθηκών και προϋποθέσεων. Δεν μπορώ να γίνω πολιτικό πρόσωπο σαν αυτά που κοροϊδεύω. Μου έχει γίνει πρόταση αλλά τότε ήταν κόντρα με τη δουλειά μου.

Ο χώρος δοκιμάζεται χρόνια. Εμείς απλά είχαμε πιο πολύ θάρρος και επειδή έχουμε μάθει να εκθέτουμε τους εαυτούς μας, βγήκαμε μπροστά. Δηλαδή στην τράπεζα δεν υπάρχει διευθυντής που να έχει χουφτώσει την ταμεία; Στα νοσοκομεία δεν συμβαίνουν αυτά; Δεν πήρε την έκταση των υπόλοιπων επαγγελμάτων. Κάποιοι μαζεύτηκαν αλλά θα παραμείνουν μαζεμένοι; Δεν έκλεισε ο κύκλος, δεν έχει σταματημό αυτό, έχουμε κάθε τόσο μια γυναικοκτονία».