Μαρία Βοσκοπούλου: Τρεις μήνες από τον χαμό του πατέρα της, Τόλη - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Η κοινή φωτογραφία τους και το συγκινητικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Βοσκοπούλου: Τρεις μήνες από τον χαμό του πατέρα της, Τόλη - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) η Μαρία Βοσκοπούλου. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τα ζωή λίγο πριν συμπληρώσει τα 81, ήθελε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την συμπληρώση των τριών μηνών, από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ίδια λοιπόν, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία.

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο το συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Τρεις μήνες» ενώ πριν λίγο καιρό μοιράστηκε και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ανάρτηση της Μαρίας για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μαρία Βοσκοπούλου ανάρτηση για Τόλη Βοσκόπουλο

Ασύλληπτη αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο λίγους μήνες μετά τον θάνατό του

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα του χαμού του και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός μίλησε σήμερα το πρωί 1/10 στο Happy Day για τη σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και η αλήθεια είναι πως έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του αείμνηστου «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που κανείς δεν γνώριζε.

«Κανείς δεν μπορούσε να κάνει τη ζωή του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος από μικρός είχε βάλει σκοπό να απαρνηθεί τα χρήματα. Στο παντελόνι του δεν είχε τσέπες. Είχε κάνει δώρο το rolex του με τα διαμάντια. Δεν ήξερε τι δώρο να κάνει σε έναν γάμο που ήταν κουμπάρος και έδωσε τη Τζάγκουάρ του», ανέφερε ο Απόστολος Παστός στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μονογαμικός, δεν ήταν γυναικάς. Σε σύντροφό του όταν του είπε ότι θα έρθει στο ραντεβού τους με το λεωφορείο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό της, την άλλη μέρα της αγόρασε καινούριο».

Ο Απόστολος Παστός μίλησε και για τη διακοπή των σχέσεών τους: «Όταν γράψαμε με τη μητέρα μου και αδελφή του το βιβλίο έγινε ο πόλεμος του Ελ Πάσο. Δεν ήθελε να βγει γιατί νόμιζε πως η μητέρα μου θα βγάλει κακίες. Η απόφασή του ήταν να μας βγάλει από τη ζωή του, να μην μας ξαναμιλήσει, γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν απόλυτος, ή αγαπάω ή δεν αγαπάω, ή έχω φίλο ή δεν έχω φίλο.

Δεν πήγαμε δικαστικά γιατί το απέσυρα εγώ το βιβλίο. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν ήρθε στην κηδεία. Η μητέρα μου όταν έβλεπε τον Τόλη στην τηλεόραση άλλαζε κανάλι. Στα τελευταία της όμως τον συγχώρεσε».