Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα της Ελένης Μενεγάκη στην Αγγελική Νικολούλη μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Τι συνέβη;

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα της Ελένης Μενεγάκη στην Αγγελική Νικολούλη μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν
News 19.10.2021 15:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σκληρή δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, υπόθεση η οποία την είχε απασχολήσει πολύ τους προηγούμενους μήνες.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το φονικό ενώ μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε έκτακτη εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν αποκάλυψε πως όταν έγινε το στυγερό φονικό, επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να δει αν γνωρίζει κάτι.

Το τηλεφώνημα της Ελένης Μενεγάκη στην Αγγελική Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά

«Πριν βγει η τελευταία εκπομπή την είχα πάρει τηλέφωνο και της λέω: “Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο, γιατί πραγματικά όλους μας έχει ταράξει και μας έχει στεναχωρήσει”. Της λέω: “Τι Γίνεται εκεί; Έχεις καταλάβει τι γίνεται;”. Μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα. Τίποτα δεν μου είπε, δεν ήθελε να μου πει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αποθέωση στο Twitter για την Αγγελική Νικολούλη μετά την εκπομπή για τα Γλυκά Νερά

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ στις 18/6 με μία έκτακτη εκπομπή, παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε για καλοκαίρι, ειδικά αφιερωμένη στο ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι χρήστες του Twitter «οργίασαν» με τα σχόλια που έκαναν τόσο υπέρ της παρουσιάστριας αλλά και υπέρ του Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος μετά από... λαϊκή απαίτηση επέστρεψε στην εκπομπή και μίλησε για τον πιλότο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον έψαχνε αλλά βρέθηκε σήμερα νεκρός - Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: «Η πρόταση από το MEGA ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Share