Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη

Παραμένει για 24η μέρα στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη

Για 24η μέρα, ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, με τον ίδιο να εξακολουθεί να δίνει μια πολύ σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί (δείτε εδώ γιατί) με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην έχει καμία ασπίδα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Λεβέντης κόλλησε τον φονικό ιό στις 17 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο πολύ σύντομα να εμφανίζει πολύ β αριά συμπτώματα, με αποτέλεσμα στις 25 ου ίδιο μήνα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά στο νοσοκομείο, ενώ την επόμενη αμέσως μέρα αποφασίστηκε η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του, Μάριου

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Βασίλης Λεβέντης και η οικογένεια του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το οι αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ πηγές του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Πριν από μερικές ώρες, ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για τον πατέρα του που παλεύει με τον κορωνοϊό με σκοπό να κρατηθεί στη ζωή.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή», έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο...

Posted by Marios Georgiadis on Sunday, September 26, 2021