Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο

«Μείνε θετικός»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα από τα άτομα που επιλέγει να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και να έρχεται επίσης κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα σε όλα, όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια που την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA κάθε Σαββατοκύριακο, είναι εμφανές ότι βιώνει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο στα επαγγελματικά της. Από την άλλη όμως η ίδια πριν από λίγο καιρόν είχε κάνει μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη για την μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε περάσει το καλοκαίρι της στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της καθώς όπως είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου - Ανάρτηση στο Instagram

Δέχθηκε επιστολή από το σχολείο του γιου της για το Squid Game

Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" (Squid Game), είναι η νέα σειρά του Netflix που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Το πρωί της Κυριακής (17/10), η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, εξήγησε πως έλαβε μία επιστολή από το σχολείο του γιου της σχετικά με τη συγκεκριμένη σειρά.

Μάλιστα, η σειρά αυτή αποτέλεσε αφορμή για να διαπληκτιστεί η παρουσιάστρια με τον γιο της καθώς δεν τον άφησε να την παρακολουθήσει λόγω των βίαιων σκηνών.

«Θα δούμε όλο τον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από το παιχνίδι του καλαμαριού. Εμένα τη δική μου προσοχή την τράβηξε το παιχνίδια αυτό αρχικά μια επιστολή που μου έστειλε το σχολείο. Και λέω για να μου στέλνει το σχολείο “προσέξτε τα παιδιά σας μην δουν τη συγκεκριμένη σειρά κλπ” τι συμβαίνει με αυτή τη σειρά;

Στη συνέχεια ακούστηκαν κι άλλα σχολεία, μετά χώρες το απαγόρευσαν, έχει γίνει ένας κακός χαμός με τη σειρά. Κυρία Φωτεινάκη εγώ θα ξεκινήσω σαν μαμά γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη όταν μου ήρθε αυτή η επιστολή. Μου είχε ζητήσει ο Φίλιππος να την δει. Εγώ τι κάνω; Ελέγχω τις ηλικίες. Μπαίνω μέσα στην πλατφόρμα και βλέπω σε ποια ηλικία απευθύνεται. Η σειρά απευθύνεται σε 16+.

Οπότε του είπα “όχι αγάπη μου δεν μπορείς να την δεις αυτή τη σειρά”. Μετά ξεκίνησε μια μάχη μεταξύ μας ότι “όλοι οι συμμαθητές μου το έχουν δει, όλοι μιλάνε γι αυτό. Έχουν πάει να αγοράσουν πράσινες φόρμες, τι θα κάνω; Δεν μπορείς να με έχεις εμένα στο περιθώριο”», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.