Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Αποκάλυψε on air την επική ατάκα που είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Αποκάλυψε on air την επική ατάκα που είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη

Το απόγευμα της Τρίτης 19/10 η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ όπου πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος και ο Στηβ Μιλάτος.

Μεταξύ άλλων όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η αφίσα για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε κάτι που είχε συμβεί πριν από χρόνια σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τι είχε συμβεί πριν από χρόνια. Ήταν με το photoshop που τα έσβηναν όλα. Είχα πάει σε μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Παίζαμε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Και με το που βλέπει την αφίσα του προγράμματος -ξέρεις πώς είναι πολύ διακριτική- κοίταγε τη φωτογραφία, κοίταγε εμάς. Λέω μην κοιτάς πολύ, άλλο η φωτογραφία, άλλο εμείς. Εκεί είναι η ξαδέρφη μου μικρή, συγγενείς…», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Οι δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Λίγα πράγματα για την γνωστή ηθοποιό - Μίρκα Παπακωνσταντή

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από το 1986 έως το 1988 δίδαξε την υποκριτική τέχνη στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και από το 1997 έως σήμερα διδάσκει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές πολλές από τις οποίες υπήρξαν επιτυχίες. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων, στο Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, το Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο, ενώ στο θέατρο μετρά πάνω από πενήντα παραστάσεις.

Υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της Δάνη Κατρανίδη. Αργότερα παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Ρήγα Αξελό.

Είναι υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού. Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη , Το Σόι σου κ.α