"Κόλαφος" η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα 19/10 καλεσμένη η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και στην καθημερινή σειρά, Ήλιος στην οποία πρωταγωνιστεί στον ANT1.

Μάλιστα, η Ντόρα Μακρυγιάννη αναφέρθηκε επίσης και στο πρόσφατο ξέσπασμά της, διαβάζοντας την είδηση που την παρουσίαζε ως θύμα ξυλοδαρμού, κάτι που δεν ίσχυε, μιας και οι φωτογραφίες της στο σχετικό δημοσίευμα ήταν από τα γυρίσματα της σειράς. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν σοκαρίστηκα γιατί δεν έχω κατέβει από άλλο πλανήτη, απλά με τσάντισε πάρα πολύ το γεγονός ότι είμαστε σε μια εποχή που σε αυτά τα θέματα βρίσκουν τώρα βήμα οι γυναίκες και οι άντρες για να μιλούν ανοιχτά… Το να καρπώνεσαι σε ένα τέτοιο θέμα για να πάρεις “κλικ” και δημοσιότητα ναι, με έφτασε στα όριά μου».

Οι δηλώσεις της Ντόρας Μακρυγιάννη

Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/9) η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

«Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά. Εντάξει, ξεκινάει ένας και το κάνει. Δεν ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Βγαίνει μια τέτοια είδηση με τον τίτλο «Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού». Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;

Οι δικοί μου άνθρωποι ευτυχώς βλέπουν τον Ήλιο και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από εκεί. Θα μπορούσαν όμως να μην. Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τις τελευταίες μέρες… Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν.

Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Ακόμα δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό»!«Το γεγονός ότι συμβαίνει το παπαρατσικό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά. Το γεγονός ότι εισβάλλεις σε μια προσωπική στιγμή χωρίς τη θέληση του ανθρώπου που φωτογραφίζεις, με pixels το οποίο έχει φτάσει x100, στην ουσία είναι βιασμός. Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα να θέλω εγώ να σου πω ναι».