Θρήνος ξανά στην οικογένεια της Μαρίας Μενούνος - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της

«Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος ξανά στην οικογένεια της Μαρίας Μενούνος - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της

Τον θρήνο βιώνουν ξανά στην οικογένεια τους, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κεν. Μετά τον θάνατο της μητέρα της που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η παρουσιάστρια έχασε και τον αγαπημένο της θείο και αδερφό του μπαμπά της, από κορωνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους. Τι κείμενο της μάλιστα, είναι πολύ συγκινητικό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για το θάνατο του θείου της

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του.

Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (άντρας της παρουσιάστριας) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες.

Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.

Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του.

Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα».

Πέθανε ο θείος της Μαρίας Μενούνος

«Είναι επώδυνο! Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι νιώθω χάλια»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.

Η ίδια δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί πως έφυγε από την ζωή ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά στην απόφαση να επικοινωνήσει μαζί της, μέσω μέντιουμ.

“Είναι επώδυνο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι νιώθω χάλια. Συνήθως είμαι καλά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να συνεχίσεις έτσι και να το αντιμετωπίσεις. Τώρα, απλά, προσπαθώ να της μιλήσω. Την νιώθω να με καθοδηγεί, με κάποιον τρόπο”.

Πως προέκυψε το ενδεχόμενο όμως να επικοινωνήσει μαζί της μέσω μαντείας;

“Είναι παράξενο. Με πλησίασε ένα μέντιουμ. Πρόσφατα, σε κάποια φάση που έκλαιγα, μαζί με τον Keven Undergaro (ο σύζυγος της Μαρίας Μενούνος), είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω σε επαφή μαζί της. Να μιλήσω με κάποιον που θα μας φέρει σε επαφή. Το επόμενο πρωί είχα ένα τηλεφώνημα του τύπου, “η μαμά σου επικοινώνησε μαζί μου και θέλει να σου μιλήσει”. Και σκέφτηκα, “ποπο”. Θα της μιλήσω, λοιπόν, το επόμενο Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη”.

undefined