The 2night show - Νίκος Κουρής: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς...»

Ο λόγος που είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show - Νίκος Κουρής: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς...»

Καλεσμένος στην χθεσινή (19/10) εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, βρέθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή

«Είναι ωραία η παρέα, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, πολύ καλός ο σκηνοθέτης και το σενάριο. Πολύ καλή η διεύθυνση φωτογραφίας, που για εμένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η εικόνα θυμίζει σινεμά κι έχει μια ατμόσφαιρα. Είναι τέχνη και κάθε μέρα αυτό που βλέπεις θέλει πολύ κόπο. Είμαι χαρούμενος με το κλίμα.

Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος δεν ξέρεις τι ρόλος είναι ακριβώς. Είναι ιδεαλιστής, ο πιο καλός από όλους γιατί δεν έχει μυστικά κίνητρα και φιλοδοξίες. Έχει μια ελπίδα ότι η Χούντα θα φέρει κάτι καλό. Είναι στην πλάνη του και πολλοί υπήρξαν έτσι, όχι μόνο δικτάτορες. Μου αρέσει ως ηθοποιός αυτή η πλάνη» κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.

Η άγνωστη μάχη του Νίκου Κουρή από τις Άγριες Μέλισσες με την κατάθλιψη και τον διαβήτη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Νίκος Κουρής, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ως «Ζάχος Λυκογιάννης» και έχει ήδη ξετρελάνει το κοινό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με την κατάθλιψη και τον διαβήτη, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που σημειώθηκαν στον χώρο του θεάτρου, κάτι για το οποίο μίλησε και πριν κάποιες μέρες.

«Δεν νικάς ποτέ οριστικά την κατάθλιψη αλλά επειδή εγώ είμαι και διαβητικός και μία καθημερινότητα δύσκολη δεν ξέρω αν θα είχα κατάθλιψη αν δεν είχα διαβήτη. Είναι λίγο μαζί με εμένα. Ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την κατάθλιψη είναι συνεχής αλλά πλέον βλέπω τα πράγματα καλύτερα και έχω καταφέρει πράγματα με τον διαβήτη», είπε αρχικά.

«Είναι στενάχωρο πράγμα όταν γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται και εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και είμαι αμήχανος και σε αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω», σχολίασε αναφερόμενος στις καταγγελίες.