Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ηλίας Μπόγδανος

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά ο Ηλίας Μπόγδανος

Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς βρισκόταν μαζί με την μπάντα του, τους INCO, στο Κολωνάκι (δείτε εδώ σε ποιο μαγαζί τραγουδάει). Ο καλλιτέχνης και φιναλίστ του Survivor 4 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος λοιπόν μίλησε τόσο για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου όσο και για τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

«Με το κορίτσι μου είμαστε φανταστικά! Δεν υπάρχει το πόσο καλή ψυχή έχει και πόσο τυχερός είμαι που έχω βρει αυτή την ύπαρξη στη ζωή μου. Είναι νωρίς για το επόμενο βήμα με την Αλεξάνδρα.

Είναι πολύ πιο μικρή από μένα. Είναι, όμως, ένας άνθρωπος που φαντάζομαι να περνάω την υπόλοιπη ζωή μου. Αν ερχόταν ένα παιδί… θα ήταν τέλειο».

Για το εξώδικο που έστειλε ο Αλέξης Παππάς στον Κώστα Παπαδόπουλο: «Το θεωρώ υπερβολικό. Μου φαίνεται αστείο ότι ασχολούμαστε με όλο αυτό το κομμάτι».

Για ότι ότι δεν κρατά καμία επαφή με τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Όχι δεν μιλάμε καθόλου. Ο Κόρο είναι γλύκας και θέλει να είμαστε κάθε μέρα. Δηλαδή αν περάσει μια βδομάδα και δεν βρεθούμε… α, χαθήκαμε»!

Φωτογραφίες από τις υπερπολυτελείς διακοπές του με το σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μπορεί το Survivor 4 να έφτασε στο τέλος του ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος αποφάσισε να αφιερώσει ένα κομμάτι των διακοπών του, στον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μαζί με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, έκαναν βόλτα στις Κυκλάδες με το υπερπολυτελές σκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε.

Πριν από τις διακοπές αυτές, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου βρέθηκαν στην Τουρκία όπου πέρασαν κάποιες μέρες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και παίκτες του τουρκικού Survivor.

Ηλίας Μπόγδανος Ατζούν Ιλιτζαλί διακοπέςΑτζούν Ιλιτζαλί σκάφος