Θοδωρής Τσαρούχας: Ακόμα δεν βγήκε και "κατήγγειλε" το GNTM 4 - "Δεν ακούστηκε ποτέ ο..."

"Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θοδωρής Τσαρούχας: Ακόμα δεν βγήκε και

Στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) ο Θοδωρής. Το νεαρό μοντέλο ήταν αυτό που τελικά αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής διαμαρτυρήθηκε πως δεν ακούστηκε ποτέ ο πραγματικός λόγος που δεν του άρεσε το makeover του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

«Δεν μου άρεσε τόσο. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε το makeover μου, δεν ακούστηκε ποτέ ότι μου θυμίζει τη γιαγιά μου που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το είχα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου.

Τον τελευταίο καιρό ένιωθα πίεση. Έγιναν διάφορα απέναντί μου, δεν ήταν εσκεμμένα απλά ήταν μαζεμένα. Είναι μια μεγάλη παραγωγή το GNTM, οπότε λάθη θα γίνουν αλλά εγώ επειδή ήταν όλα μαζεμένα πήγα με πολύ κακή ψυχολογία. Πήγα έτοιμος να φύγω. Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;».

Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα

«Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.

Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του στο instagram.