Εξελίξεις της τελευταίας στιγμής για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις της τελευταίας στιγμής για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται εδώ και μέρες στον «Ευαγγελισμό» και παρόλο που σήμερα 20/10 θα έπαιρνε εξιτήριο, η κατάσταση ανατράπηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και τη διασωληνωσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό. Τώρα έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις 04:30 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο παρουσιαστής έχει αποσωληνωθεί, αλλά παραμένει στην εντατική του «Ευαγγελισμού». Να σημειωθεί πως δεν έχει κορωνοϊό.

Το τηλέφωνο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γρηγόρη Γκουντάρα πριν την πρεμιέρα

Το βράδυ της Κυριακής (29/8), ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάταλι Κάκκαβα, έκαναν πρεμιέρα για το Big Brother 2 και ο αγαπημένος παρουσιαστής, δέχθηκε ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι από παλιά και μάλιστα στην περσινή σεζόν συνεργάστηκαν για κάποιους μήνες στο Ευτυχείτε.

Μπορεί λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην έχει μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για το Big Brother και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον φίλο του για τη νέα αυτή αρχή που κάνει στην καριέρα του.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ανδρέας Μικρούτσικος