Πωλίνα Φιλίππου: "Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη! Κάθε μέρα έκλαιγα"

Η συγκινητική εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πωλίνα Φιλίππου:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Πωλίνα Φιλίππου. Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών μετά την εγκυμοσύνη της, τα δύο παιδιά της και την επιλόχειο κατάθλιψη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της)

Οι δηλώσεις της Πωλίνας Φιλίππου

«Με τον Τριαντάφυλλο είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο γιος μου πήρε το όνομα του θείου του, Παντελή Παντελίδη. Είναι μεγάλη μου τιμή. Είχαμε κάνει συμφωνία από την αρχή με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου όταν βλέπουν στην τηλεόραση ή τον Παντελή ή τον Κωνσταντίνο τους λέμε “κοίτα οι θείοι σου τραγουδάνε”. Η Αθηνούλα μου λέει “μαμά ο μπαλής μπαλίδης” που δεν μιλάει καλά.

Πέρασα ελαφρά επιλόχειο κατάθλιψη. Κάθε μέρα έκλαιγα. Δεν πήγα σε ειδικό, με στήριξε πολύ η οικογένειά μου»!

Οι πρώτες δηλώσεις για την βάφτιση του παιδιού τους

«Είμαστε όλη τη μέρα του τρελού. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τα τακτοποίησα όλα για τη βάφτιση, τα κατάφερα.

Περιμένουμε την Κυριακή, που πάλι κι εκεί θα είμαστε τελευταία στιγμή. Σάββατο φεύγουμε για την Κύπρο, γιατί τραγουδάει ο αδερφός του Τριαντάφυλλου, Κωνσταντίνος Παντελίδης. Γυρνάμε Κυριακή το μεσημέρι και Κυριακή απόγευμα είναι η βάπτιση. Ας προσευχηθούμε όλοι να είμαστε εδώ» ανέφερε η Πωλίνα Φιλίππου.

Οι νονοί του παιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης καθώς και ένας στενός φίλος του ζευγαριού.