Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βαφτίζουν τον γιο τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης - Στιγμές ευτυχίας για Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργο Μακρή

Ετοιμάζονται για το δεύτερο μυστήριο

Βαφτίζουν τον γιο τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης - Στιγμές ευτυχίας για Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργο Μακρή
News 20.10.2021 15:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί να επισημοποιήσαν την σχέση τους μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης, ωστόσο τώρα ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους. Ο λόγος για τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Γιώργο Μακρή.

«Ήταν μια μέρα που έμαθα ότι μια εξ’ αίματος συγγενής μου, που ζει χρόνια στο περιθώριο, έμεινε ξανά έγκυος. Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί, θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του, που ήταν ανίκανη να το φροντίσει.

Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση» είχε αναφέρει σε μια συνέντευξή του ο Γιώργος Μακρής.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Espresso, μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να πραγματοποιήσουν την βάφτιση του μικρού, ωστόσο σκοπεόουν να κρατήσουν κρυφή την ημερομηνία του μυστηρίου.

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής

«Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία...»

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βίωσαν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο αγαπημένος του, Γιώργος Μακρής.

Ο Μιχάλης Οικονόμου, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εξηγήσει πως δεν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο με τον αγαπημένο του μιας και μέχρι στιγμής η Πολιτεία δε δίνει αυτό το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια.

Με την ευκαιρία λοιπόν, ο Μιχάλης Οικονόμου θέλησε να στείλε και ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη που υπάρχει να έχουν όλα τα ζευγάρια τα ίδια δικαιώματα στον γάμο και την τεκνοθεσία.

«Ευχαριστούμε θερμά με για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μία υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο.

Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δε θα μας δίνει ακόμα το δικαίωμα να το κάνουμε.

Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο μα και για τεκνοθεσία.

Για να είμαστε κι εμείς και τα παιδιά μας, εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Μιχάλης Οικονόμου Γιώργος Μακρής σύμφωνο συμβίωσης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Οικονόμου: «Στους γονείς μου μίλησα για την σεξουαλικότητά μου σε μεγάλη ηλικία»

Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε και είναι δύο ετών»

Share