Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ - Πότε είναι η πρεμιέρα;

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη:  Επιστρέφει με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ - Πότε είναι η πρεμιέρα;

Τις επόμενες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη αναμένεται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην συχνότητα της ΕΡΤ με την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής».

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ από την άλλη οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα είναι πυρετώδεις αφού αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 19.00.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλωσόρισε την παρουσιάστρια και παράλληλα γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό πως αναλαμβάνει την εκπομπή «Ιστορίες Όμορφης Ζωής».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Οι «Ιστορίες Όμορφης Ζωής» με την Κάτια Ζυγούλη και την ομάδα της έρχονται για να ομορφύνουν και να εμπνεύσουν τα Σαββατοκύριακά μας, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, αφιερωμένο σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν και να μας κάνουν να δούμε τη ζωή… πιο όμορφη, με αλήθεια, χιούμορ και αισιοδοξία. Καλή επιτυχία Κάτια Ζυγούλη!

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του γιου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι μαζί με τα 4 παιδιά τους, ζουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, ενώ πολλές φορές επιλέγουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, Απόλλωνα, ο οποίος έχει ανέβει στο τραπέζι και ζυμώνει ψωμί.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει την καριέρα της με την οικογένειά της και έτσι φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά της, κάνοντας δραστηριότητες ειδικά τις μέρες που δεν έχουν σχολείο.

Η φωτογραφία του γιου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γιος