Ελισάβετ Μουτάφη: «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί και ελπίζω να...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί και ελπίζω να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις η Ελισάβετ Μουτάφη.

Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της που έχει με τον άντρα της Μάνο Νιφλή, στο ότι εκείνος επεδίωξε να γνωριστούν με τις κόρες του δημοσιογράφου από τον προηγούμενο γάμο του με τις οποίες διατηρεί υπεροχή σχέση.

Φέτος τη βλέπουμε στο καθημερινό σήριαλ του MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Έχει τον ρολό της Σοφίας μιας γυναίκας που αγαπάει τον άντρα της και τα παιδιά της και ξαφνικά της έρχονται όλα τούμπα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί και ελπίζω να έρθει».

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

Η εξομολόγηση Ελισάβετ Μουτάφη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό πέρασε η Ελισάβετ Μουτάφη πριν από μερικές εβδομάδες. Η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον ιό, με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα με ελαφριά ωστόσο συμπτώματα.

« Ήμουν από τους τυχερούς που πέρασα πολύ ελαφριά. Έχω όμως χάσει πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους από Covid.Μακάρι να είχαμε τον χρόνο να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Να μην χρειαζόντουσαν μέτρα του τύπου θα μπαίνουν αυτοί και όχι οι άλλοι. Σε κανέναν μας δεν αρέσει αυτό», είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες σε εκπομπή του OPEN.

Πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv με αφορμή το νέο καθημερινό σίριαλ του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει» έκανε εξομολογήσεις για τα όσα βίωσε πριν από λίγους μήνες με τον κορωνοϊό.

«Επειδή πήγαινε στην Κύπρο και έκανα κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ, ήταν κάτι που το έλεγχα συνέχεια. Δεν με σόκαρε. Το πέρασα, όπως είπες, ελαφριά. Ήμουν πολύ τυχερή. Ήταν λίγο άγριο, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά».