Συγκίνησε με την κίνηση του ο Κώστας Μπακογιάννης - Πάντρεψε ζευγάρι ηλικιωμένων

«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκίνησε με την κίνηση του ο Κώστας Μπακογιάννης -  Πάντρεψε ζευγάρι ηλικιωμένων

Μετά από την συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για το πρόβλημα υγεία της αλλά και τα δημόσια ευχαριστώ του Κώστα Μπακογιάννη για το κύμα συμπαράστασης μια άλλη ευχάριστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία του κυρίου Νίκου και της κυρίας Μάρθας, συγκίνησε τον Κώστα Μπακογιάννη, σε έναν διαφορετικό πολιτικό γάμο. Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου ο Κώστας Μπακογιάννης πάντρεψε στο Δημαρχείο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, όπως αποκάλυψε αργότερα με σχετική ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο instagram: Εσείς Νίκο θέλετε για σύζυγό σας την Μάρθα;
⁃ ΑΣΦΑΛΩΣ!!
– Εσείς Μάρθα θέλετε για σύζυγό σας τον Νίκο;
⁃ ΠΟΛΥ!!
Και κάπως έτσι απόψε στο Δημαρχείο, ενώθηκαν σε γάμο δύο ζωές, 87 και 85 ετών. Χαμογελαστοί, λαμπεροί και αληθινά ευτυχισμένοι. Αυτή και αν είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης!

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Πριν από τέσσερα χρόνια η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Πήρε το όνομα Δήμος (φωτογραφίες από τα βαφτίσια του) και σήμερα 9/10 έχει τα γενέθλια του.

Ήταν Μάιος του 2017 όταν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου παντρεύτηκε στο Καρπενήσι με τον πολιτικό. Από εκείνη την περίοδο ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σήμερα λοιπόν, ο μικρός Φοίβος έχει τα γενέθλια του και η Σία Κοσιώνη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί και δημόσια.

«Δεν μπορώ να χαμηλώσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και πρόσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.