"Την μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα γιατί..." - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες

"Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στην φετινή - και καθιερωμένη - φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου με αφορμή τον καρκίνο του μαστού (δείτε εδώ αποκλειστικές της φωτογραφίες).

Η παρουσιάστρια αρχικά έστειλε το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει τη φετινή της μαστογραφία νωρίτερα από τα γενέθλιά της όπως συνήθιζε. Αναφέρθηκε και στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στις κάμερες

«Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα».

«Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν όμως την ρώτησαν για το γεγονός ότι ο Alpha και φέτος απουσίαζε από την κάλυψη της εκδήλωσης αποχώρησε από τις κάμερες με μια ατάκα:

«Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες».

Οι ομιλίες στην πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων - Οροσήμων, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Το εμβληματικό κτίριο Τσίλλερ στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 22, όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, φωταγωγήθηκε ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.Η τόσο σημαντική Παγκόσμια πρωτοβουλία, φέτος συμπληρώνει τα 29 έτη. Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Ομιλίες:

  • Ευάγγελος Φιλοπουλος - Πρόεδρος της Ελλ. Αντικαρκινικής Εταιρίας
  • Ελένη Μενεγακη- Ελληνίδα πρέσβειρα της καμπάνιας
  • Μάχη Καμπανέλη-Διευθύντρια Μαρκεντινγκ Estee Lauder Hellas
  • Έρι Κύργια - Επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου