Ευαγγελία Μουμούρη: "Για να το πει είναι η αλήθεια της" - Τάσσεται υπέρ στις δηλώσεις της Παπαθωμά για τον Πετράκο

"Σέβομαι κάθε σκέψη κάθε γυναίκας για το πως θέλει να αντιμετωπίσει τη ζωή της και τη σχέση της"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευαγγελία Μουμούρη:

Στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο αναφέρθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα φαίνεται πως την υποστήριξε, σε αντίθεση με πολλούς.

Το σχόλιο της Ευαγγελίας Μουμούρη για τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Σέβομαι κάθε σκέψη κάθε γυναίκας για το πως θέλει να αντιμετωπίσει τη ζωή της και τη σχέση της με τον άντρα της. Για να το πει είναι η αλήθεια της.

Εγώ για να μπορέσω να σεβαστώ τον άντρα μου, πρώτα δούλεψα στο να σεβαστώ τον εαυτό μου και από τη στιγμή που σεβάστηκα και τίμησα τον εαυτό μου, τότε ήμουν άξια να βρω και να έχω δίπλα μου έναν άνδρα».

"Δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να λέει ότι..." - Το δημόσια "άδειασμά" της στην Παπαθωμά

Η γνωστή συγγραφέας εξέθεσε μερικές απόψεις της μέσω του site news247.gr αναφορικά με το πως νιώθουν οι γυναίκες άνω των 50, ενώ δεν παρέλεψει να αναφερθείο και στις δυσάρεστες εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Φώφης Γεννηματά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά, μέσα από τις οποίες η ηθοποιός τόνισε ότι μία γυναίκα οφείλει να αφοσιώνεται στον άνδρα της.

Η φράση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά την Έλενα Ακρίτα, με την ίδια να απαντά: «Δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να λέει ότι ρόλος της γυναίκας είναι να υποτάσσουμε τη ζωή μας σε παλιακά “πρέπει”». Ο ρόλος της δεν είναι να αφοσιώνεται στον άνδρα αλλά να συμπορεύεται με τον άνδρα».

 Έλενα Ακρίτα για θεοφανία Παπαθωμά