Κώστας Παπαδόπουλος: "Θα ήθελα όταν βγει από το παιχνίδι να..." - Τα "μαζεύει" για τον Αλέξη Παππά

"Πλάκα έκανα και όταν είπα πως πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά του The Bachelor"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Παπαδόπουλος:

Σε μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Παππάς, με αφορμή μερικές δηλώσεις του. Ωστόσο, ο πρώτος φαίνεται πως τώρα.. τα γυρνάει.

Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Σούρλας στο protothema.gr.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία μήνυση από τον Αλέξη Παππά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για τον Αλέξη Παππά

«Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε ένα event που ήμουν και είχε κάμερες. Με ρώτησαν ποια είναι η άποψή μου για το Bachelor. Εγώ αναφέρθηκα για το Bachelor με αυτά τα λόγια. Με λάθος έκφραση. Πάνω στα όρια του χιούμορ φυσικά. Για τον ρόλο που έχει καλεστεί να παίξει σε αυτό το ριάλιτι. Αυτά τα λόγια μπερδευτήκανε. Εγώ τα είπα με χιούμορ. Όταν είδα πως πάει να βγει λάθος νόημα, τοποθετήθηκα πάνω σε αυτό.

Δήλωσα πως αναφερόμουν στον ρόλο που καλέστηκε να παίξει στο Bachelor. Πλάκα έκανα και όταν είπα πως ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά του The Bachelor. Είδατε εσείς να παίρνει κάποιο ακίνητο. Θα ήθελα όταν βγει ο Αλέξης από το παιχνίδι, να δει όλα αυτά που έχουν γίνει, να με πάρει τηλέφωνο, να του εξηγήσω κι αν θεωρεί πως εγώ κάπου τον προσβάλλω, να του ζητήσω συγγνώμη αν θέλει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου που προκάλεσε την οργή του Αλέξη Παππά

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα.

Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα».