Θοδωρής Φέρρης: «Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω...» - Η αποκάλυψη για το χωρισμό του

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Φέρρης: «Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω...» - Η αποκάλυψη για το χωρισμό του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μετά το αδιανόητο περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον έκανε να ζητήσει διαφημίσεις, μίλησε για τον δύσκολο χωρισμό που είχε και τον έριξε στα πατώματα.

Η αποκάλυψη του Φέρρη για το χωρισμό του

«Κάποια στιγμή, είχα πονέσει από έναν χωρισμό. Όταν ήμουν 20 χρονών χώρισα. Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε "τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά" και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι ξυπνούσα στις 4 το πρωί να δω αν με έχουν τα περιοδικά»

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την εμπειρία του στο χώρο της μουσικής αλλά και για το ξεκίνημα του. Αναφέρθηκε στο καινούριο του τραγούδι με την υπογραφή του Νίνο, «Παρασκευή» αλλά και για τη συμμετοχή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο βίντεο κλιπ.

Τέλος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ιλένια Γουίλιαμς λέγοντας «Το σκέφτηκα ότι θα με ρωτήσουν. Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάνε αν έχουμε σχέση».

Ενώ δεν δίστασε να πει πως όταν πρωτοεμφανίστηκε αγχωνόταν για το τι θα γραφτεί στα περιοδικά για τον ίδιος αλλά και τις σχέσεις του. «Όταν ξεκίνησα το τραγούδι τα περιοδικό έβγαιναν Τρίτη. Πήγαινα στην Ομόνοια στις 4-5 το πρωί και περίμενα να βγουν τα περιοδικά και όταν έβλεπα ότι δεν ήμουν πουθενά κοιμόμουν ήσυχος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Φέρρη

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Σε ηλικία 5 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα κα εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.
Προέρχεται από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, οπότε η ενασχόλησή του με το τραγούδι ήταν φυσικό επακόλουθο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο ίδιος «από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω». Τα πρώτα βήματα στο χώρο έγιναν δίπλα στη μητέρα του που ήταν τραγουδίστρια και τον πατριό του που είναι πιανίστας, στους χώρους που εμφανίζονταν. Στο πλευρό τους απέκτησε τα πρώτα εφόδια, ρεπερτόριο και τις πρώτες γνώσεις.

Το επαγγελματικό του ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή του Αντώνη Ρέμου, με τον οποίο συνεργάστηκε για 3 συνεχείς σεζόν.