Σάκης Ρουβάς: "Με τον ΣΚΑΪ έχουν γίνει..." - Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον

"Έχει ήδη προγραμματιστεί αλλά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Ρουβάς:

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην φημολογούμενη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Ξέρετε, φαίνεται, πολλά εσείς… Πολλά γράφονται, μην ακούτε όλα όσα γράφονται. Όταν υπάρχει κάτι θα σας το πω εγώ. Με τον ΣΚΑΪ έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για πολλά πράγματα.

Μου αρέσει πάρα πολύ που η Κάτια (Ζυγούλη) θα παρουσιάζει νέα εκπομπή στην ΕΡΤ γιατί έχει πολλή ποιότητα αυτό που κάνει. Το αγαπάει πάρα πολύ και μου αρέσει.

Αναφορικά με την νέα του εκπομπή είπε: «Έχει ήδη προγραμματιστεί αλλά μάλλον δεν πρέπει να σας αποκαλύψω εγώ το πότε θα προβληθεί». Δείτε εδώ και μια ασύλληπτη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

«Ο Σάκης Ρουβάς πήγε να μου φιλήσει το χέρι σαν να ήμουν παπάς»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Αντύπας. Ο γνωστός τραγουδιστής (που έκανε πριν μερικές μέρες πρεμιέρα με τον Ζαφείρη Μελά σε γνωστό κέντρο διασκέδασης) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

«Τώρα πια χαίρομαι για το παιδί μου, τον Πρόδρομο γιατί δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου όπως έχουν ακουμπήσει παιδιά άλλων συναδέλφων. Ακολουθεί έναν δικό του δρόμο, ένα δικό του μονοπάτι. Αυτό το πέτυχε μόνο ο Γιώργος Αλκαίος και ο Πρόδρομος και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει.

Μας αρρώστησε όταν μας ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής. Οι εποχές που μας το είπε αυτό ήταν οι πιο δύσκολες για τα παιδιά αυτά και είναι όλα άτυχα.

Από τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά θυμάμαι ότι συνεργάστηκα με ένα εξαιρετικό παιδί, ένα κουκλόπαιδο και όταν βγαίναμε στην πίστα μαζί, γιατί κάναμε κάποια ντουέτα, γινόταν πανικός. Ήμασταν πλήρεις από το τηλέφωνο 1700 άτομα και απ’ έξω ήταν άλλοι 1000. Την πρώτη μέρα που κάναμε το ντουέτο έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι. Του το τράβηξα, γιατί ένιωσα εγώ άσχημα σαν να ήμουν παπάς».