Κατερίνα Λιόλιου: Η αφοπλιστική απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Ρόκκου

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: Η αφοπλιστική απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Ρόκκου

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA, βρέθηκε στις πρόβες του μουσικού show «Just the two of us» όπου μεταξύ άλλων μίλησαν αρκετά πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Λιόλιου η οποία θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί καθώς οι εμφανίσεις της μαζί με την Δήμητρα Παναγιώταρου είναι "φωτιά".

Μέσα σε όλα η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για αυτή ο πρώην σύντροφός της Δημήτρης Ρόκκος.

«Δεν θυμάμαι πόσο καιρό ήμασταν μαζί. Λίγο πάντως. Δε θυμάμαι τον λόγο που χωρίσαμε», είχε πει για την Κατερίνα Λιόλιου. Εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Φιλάκια πολλά. Bye».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λιόλιου

Βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε αν μίλησαν

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει φέτος στο «Just the two of us» μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ένα από τα φαβορί του φαντασμαγορικού show.

Μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο σόου τραγουδιού. «Το κομμάτι που αφήνω την Αλεξάνδρα μόνη της είναι το πιο στενάχωρο για εμένα. Είμαι στο μαγαζί εκείνη την ώρα, ετοιμάζομαι να βγω στο πρόγραμμά μου και έχω live το κινητό μου στο Live Streaming και βλέπω τη διαδικασία και στεναχωριέμαι που είναι μόνη της.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Φεύγω όσο το δυνατόν πιο αργά γίνεται. Τρέχω στο δρόμο», είπε η Κατερίνα Λιόλιου. Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον πρώην σύντροφό της Μπο, ο οποίος ήταν στον ίδιο χώρο, απάντησε: «Δεν μίλησα».