Ξέσπασε ο Πάρις Θωμόπουλος - «Έχουμε συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο στην τηλεόραση σαν...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Πάρις Θωμόπουλος - «Έχουμε συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο στην τηλεόραση σαν...»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 21/10 ο Πάρις Θωμόπουλος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα ο ρόλος του ομοφυλόφιλου λοχαγού. Έχεις κάτι να παίξεις. Με την έννοια ότι είναι πολύ κόντρα από εμένα και από την έννοια ότι είναι κάτι ακραίο.

Το να κάνεις έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος είναι πολύ αντρουά και είναι και λοχαγός…Δεν είναι σπάνιο, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει εμείς που βλέπουμε τηλεόραση, να βλέπουμε τον ομοφυλόφιλο σε αυτό το στυλ. Τον έχουν συνδυάσει με μια καρικατούρα που θα είναι θηλυπρεπής…».

«Η επιτυχία του ρόλου που υποδύομαι στη σειρά “Η Τούρτα της Μαμάς” επιτελεί έργο και περνάει μηνύματα, όπως και κάθε επεισόδιο του Αλέξανδρου Ρήγα».

Οι δηλώσεις του Πάρι Θωμόπουλου

Το σύντομο βιογραφικό του Πάρι Θωμόπουλου σε θέατρο και τηλεόραση.

Ο Πάρις Θωμόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1984 (ηλικία 37 χρονών) στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οπερέττα (2017), Ο άνθρωπος που γελά (2019), Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2018), Ορέστεια- Αγαμέμνων (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

Πάρις Θωμόπουλος ομοφυλόφιλοι