Ξύλινο και χουχουλιάρικο - Αυτό είναι το μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Εθεάθη πριν από λίγες ημέρες εκεί με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξύλινο και χουχουλιάρικο - Αυτό είναι το μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Ποιος είναι ο πιο μαγευτικός προορισμός του χειμώνα; Η Αράχωβα φυσικά! Ένα μέρος που προτιμάτε από πολλούς celebrities και μη, ειδικά όταν πλησιάζει η περίοδος των Χριστουγέννων! Εσείς το γνωρίζατε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρα από το αισθητικό κέντρο που διατηρούσε με την πρώην σύντροφό του, έχει και μαγαζί στο συγκεκριμένο μέρος;

Το όνομα αυτού Husky Arachova! Το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται στην Πλάτωνος και είναι ο απόλυτος χουχουλιάρικος προορισμός! Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το μοντέλο είχε επισκεφθεί τον χώρο με την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη και τον Τζέιμς Καφετζή.

Φωτογραφίες από το μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω κορωνοϊού τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας:

  • Απαιτούνται κρατήσεις
  • Το προσωπικό φοράει μάσκα
  • Το προσωπικό υποβάλλεται σε ελέγχους θερμοκρασίας
  • Απαιτείται η απολύμανση των επιφανειών από το προσωπικό μεταξύ των επισκέψεων

 Δημήτρης Αλεξάνδρου

 Δημήτρης Αλεξάνδρου μαγαζί πάρνηθα

Ποιος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι Έλληνας μοντέλο και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσω των τηλεοπτικών συμμετοχών του. Αρχικά τον είδαμε στην εκπομπή “Ελένη” στον Alpha στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ενώ πέρυσι τον είδαμε σε ρόλο κριτή στην εκπομπή Style me up με τη Μαρία Μπακοδήμου στο Open.

Σύμφωνα με όσα έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο της μόδας είχε πολλά περιττά κιλά. Συγκεκριμένα, ζύγιζε 127 κιλά και όταν πήγε σε κάποιο πρακτορείο μοντέλων του είπαν ότι δεν κάνει για τον χώρο. Τότε το έβαλε πείσμα και μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να χάσει 29 ολόκληρα κιλά και να ακολουθήσει το όνειρό του. «Εμφανίστηκα μετά από δυο μήνες μπροστά της μείον 29 κιλά και δεν πίστευε ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.