Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου απαγόρευσε να...»

«Ήθελε να ασχολείται μαζί μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου απαγόρευσε να...»

Πρεμιέρα στο OPENtv με τη νέα της εκπομπή "Ανοιχτά", έκανε η Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 21/10. Καλεσμένη της ήταν η Άννα Βίσση, η οποία δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Νίκο Καρβέλα.

Μετά την εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τα όσα άσχημα βίωσε στο γάμο τους, η τραγουδίστρια μίλησε για το πως ήταν η συμπεριφορά του όταν μετά το χωρισμό τους, τα έφτιαξε με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Η αποκάλυψη της Βίσση για τον Καρβέλα

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου» ανέφερε η Άννα Βίσση.

Σπάνια ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, στην οποία μάλιστα εμφανιζόταν και ο Νίκος Καρβέλας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο μιας και οι δυο τους παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, δεν κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, κάνει πρόβα με τον 9χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη και παίζουν στο πιάνο που έπαιζε τη δεκαετία του '70 ο Νίκος Καρβέλας. Την ίδια στιγμή ο συνθέτης τους παρακολουθεί μέσω facetime.

«Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα …

Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime !

Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου.
«Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.