«Υποτροπίαζε το πράγμα, Κατερίνα θα έπρεπε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Υποτροπίαζε το πράγμα, Κατερίνα θα έπρεπε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μιας και αποσωληνώθηκε μετά την περιπέτεια που έζησε στην εντατική.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα τολμηρό σχόλιο στην Κατερίνα Καινούργιου για το σημερινό look της.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική. Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

"Ήταν να βγούμε αλλά κόλλησε ένα..." - Η αποκάλυψη της συντρόφου του Μικρούτσικου για την υγεία του

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την υγεία του. Ο παρουσιαστής πριν μερικές ώρες αποσωληνώθηκε, ωστόσο δεν είναι σίγουρα ακόμα αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε αμέσως στην αντιβίωση που του χορηγήθηκε. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) και η σύντροφός του, Έλενα, η οποία μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ», είπε η Έλενα Μαστραγγέλη.