«Ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ ήταν...» - Ο Θέμης Γεωργαντάς "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή του

«Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ ήταν...» - Ο Θέμης Γεωργαντάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από τον ΣΚΑΪ και να κάνει μία νέα αρχή στο Open με το After Dark.

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξήγησε τον λόγο που έλυσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ είναι άριστες.

Οι δηλώσεις του Θέμη Γεωργαντά

«Οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και γω ωραία.

Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Λίγα λόγια για τον Θέμη Γεωργαντά

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στη Γερμανική Φιλοσοφία Αθηνών ενώ έπειτα σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά το τέλος των σπουδών του ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα περιοδικά ενώ υπήρξε Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό Ποπ Κορν.

Θέμης Γεωργαντάς Open

Από το 2009 μέχρι το 2013 υπήρξε συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Μες στην καλή χαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2011-2012 έλαβε μέρος στο show χορού Dancing on Ice στον ANT1 λαμβάνοντας την ενδέκατη θέση στην τελική κατάταξη. Από το 2013 μέχρι το 2015 υπήρξε παρουσιαστής των παρασκηνίων του talent show The Voice of Greece στον ANT1. Τις σεζόν 2013-2018 ήταν συμπαρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Το Πρωινό στον ANT1.