Άλεκ Μπάλντουιν: Συγκλονίζουν οι εικόνες μετά το φονικό ατύχημα στο σετ

Συντετριμμένος ο ηθοποιός έκλαιγε με λυγμούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλεκ Μπάλντουιν: Συγκλονίζουν οι εικόνες μετά το φονικό ατύχημα στο σετ

Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες, όταν ο κορυφαίος ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, σκότωσε άθελά του μία γυναίκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έγινε το φονικό ατύχημα, ωστόσο εικόνες που έχουν διαρρεύσει από το σημείο, δείχνουν τον ηθοποιό καταρρακωμένο.

Πέρα από τη Χαλίνα Χάτσινς, τη διευθύντρια φωτογραφίας που έχασε τη ζωή της, τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκηνοθέτης, Τζόελ Σούζα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι φωτογραφίες του Άλεκ Μπάλντουιν μετά το φονικό ατύχημα στα γυρίσματα

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter, δείχνουν τον ηθοποιό έξω από το γραφείο του Σερίφη, όπου μετέβη μετά το δυστύχημα για να δώσει κατάθεση για το αιματηρό περιστατικό, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας. Στη μία φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο με ένα απλανές βλέμμα και στην άλλη απεικονίζεται σκυφτός, εμφανώς καταρρακωμένος.

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της

Η 42χρονη Halyna Hutchins εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ο Joel Souza, 48 ετών, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Hutchins κατάγεται από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε γυναίκα

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία.

«Είμαι τόσο λυπημένη που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».