Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής

Αναλαμβάνει δική του εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Super Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής

Μία απρόσμενη ανακοίνωση ήρθε το πρωί της Παρασκευής (22/10) από έναν στενό συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ο οποίος έκανε γνωστό on air πως αποχωρεί από το πάνελ της εκπομπής καθώς ετοιμάζει κάτι δικό του.

Ο λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια και την εκπομπή απλώς χρειάζεται χρόνο για να ετοιμάσει το δικό του πρότζεκτ μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Λεμπιδάκη για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Καινούργιου

«Κατερίνα μου θέλω να σου πω ότι θέλω να σε ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε, είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, το τονίζω για να μην γραφτούν διάφορα.

Σταματάω γιατί θα αρχίσει προς τον Δεκέμβριο η προετοιμασία για μία εκπομπή δική μου που θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Σε ευχαριστώ και τον Νίκο Κοκλώνη για την προσπάθεια και τα επιχειρήματά σας που με πείσατε να είμαι εδώ φέτος. Σαφώς και δεν το μετανιώνω αλλά για κάποια πράγματα δεν είναι για εμάς κι εμείς για αυτά.

Σας εύχομαι να κλείσει η σεζόν όπως άρχισε όμορφα στον Alpha και ξέρω ότι η πόρτα είναι ανοιχτή εδώ και θα ξαναέρθω σαν καλεσμένος», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη του Χάρη Λεμπιδάκη στο The 2night Show

Ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο πλατό του The 2night show στον ΑΝΤ1 και μπροστά στα μάτια του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του τηλεοπτικού κοινού μίλησε για όλους και για όλα! Επίσης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη κάνοντας ένα ξέσπασμα για κάποιους "καραγκιόζηδες" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά που έβγαιναν κι έλεγαν διάφορα αισχρά πράγματα για εκείνον...

Αρχικά εξιστόρησε το πώς βρέθηκε στους τηλεοπτικούς διαδρόμους εξηγώντας ότι το πρώτο εισιτήριο του το έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης παίρνοντάς στον στην εκπομπή του.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το πώς κατέληξε εκεί.

“Τα πρώτα τρία χρόνια που ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη πήγα και του είπα δεν νιώθω καλά στην ενημέρωση. Και μεσολάβησε και πήγα στην Ελένη”.

“Δύο σεζόν έμεινα. Ήταν στα τέλη του ΑΝΤ1 που έφευγε. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Τη θαύμαζα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βγω πιο πολύ μπροστά”, συμπλήρωσε.

Λεμπιδάκης στον Αρναούτογλου για Παντελή Παντελίδη

“Με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά”.

“Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή. Εκεί πειράχτηκα πάρα πολύ και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση”

“Συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι έβαλα τζελ στην κηδεία. Αυτοί οι καραγκιόζηδες να βγαίνουν και να κρίνουν κάποιους ανθρώπους όχι μόνο εμένα γενικά εμάς που ήμασταν κοντά τον Παντελή”, πρόσθεσε.