Αποκλειστικό: Τρυφερές στιγμές για την Ευαγγελία Αραβανή και τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο

Αγκαλιασμένοι στο πρώτο τραπέζι πίστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Τρυφερές στιγμές για την Ευαγγελία Αραβανή και τον σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο, Σπύρο Λάζαρη και το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία συντρόφου της τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια και εδώ και κάποιο καιρό συγκατοικούν. Μάλιστα, δεν έχουν λείψει και οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τη μεριά του ζευγαριού.

Οι φωτογραφίες της Ευαγγελίας Αραβανή με τον σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη

Ο φακός του Youweekly.gr, εντόπισε την Ευαγγελία Αραβανή και τον αγαπημένο της Σπύρο Λάζαρη, να διασκεδάζουν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντύπας μαζί με τον Ζαφείρη Μελά.

Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, διασκέδασε με την καρδιά του και δεν δίστασε να εκδηλώσει την αγάπη του. Έτσι δεν έλειψαν οι τρυφερές αγκαλιές και τα όλο νόημα βλέμματα.

Ευαγγελία Αραβανή Σπύρος Λάζαρης

Ευαγγελία Αραβανή σύντροφος
Ευαγγελία Αραβανή Αντύπας

Λίγα λόγια για την Ευαγγελία Αραβανή

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Λευκάδα όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Οι γονείς της ονομάζονται Κώστας και Σοφία. Έπειτα, μετακόμισαν οικογενειακώς στη Νίκαια Αττικής. Έχει μια μικρότερη αδελφή, τη Μαρία (γενν. 1990). Πέρασε σε τμήμα του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, αλλά δεν πήγε ποτέ.

Το 2005, σε ηλικία 20 ετών και έπειτα από παρότρυνση δικών της ανθρώπων, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας εν τέλει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe. Την ίδια χρονιά, επιλέχθηκε από τον Θάνο Πετρέλη να παίξει στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού "Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα".

Μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο εντός και εκτός Ελλάδας. Δούλεψε (ως μοντέλο) και έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα, επειδή δεν μπορούσε να μείνει πολύ καιρό μακριά από δικά της πρόσωπα.