Big Brother 2: Ο Στηβ Μιλάτος επιστρέφει στο live με πιο αποκαλυπτική διάθεση από ποτέ

Τι θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Στηβ Μιλάτος επιστρέφει στο live με πιο αποκαλυπτική διάθεση από ποτέ

Σε ένα ακόμη Live του Big Brother μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, o Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα σχολιάσουν όλα όσα προηγήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μάλιστα, στο πλατό θα βρεθεί και ο Στηβ Μιλάτος για να μοιραστεί όσα έζησε μέσα στο σπίτι του Big Brother αλλά και να σχολιάσει τα όσα βλέπει τώρα να συμβαίνουν καθώς και να μας μιλήσει για το πώς βίωσε ο ίδιος την αποχώρησή του μιας και είχε θεωρηθεί ένα από τα φαβορί.

Επιπλέον θα παρακολουθήσουμε στιγμιότυπα σε πρώτη μετάδοση αλλά και τα μηνύματα που στέλνουν φίλοι και συγγενείς των υποψηφίων. Η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, η Μαίρη, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης βρίσκονται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother. Ποιος θα αποχαιρετίσει τους συγκατοίκους του στο τέλος του live;

Το τρέιλερ του Big Brother για το αποψινό live

Στηβ Μιλάτος: "Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».