Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν για την Χαλίνα Χάτσινς

« Η καρδιά μου είναι ραγισμένη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν για την Χαλίνα Χάτσινς

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας.

Από την άλλη είναι ακόμη σε σοκ ενώ δεν δίστασε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά την θλιβερή είδηση καθώς αποφάσισε να κάνει δηλώσεις μέσα από το Twitter. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του.

Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα. «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και την λύπη μου για το τραγικό ατύχημα που αφαίρεσε την ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου που θαύμαζα βαθιά».

Οι πρώτες δηλώσεις του Άλεκ Μπάλντουιν

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της

Η 42χρονη Halyna Hutchins εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ο Joel Souza, 48 ετών, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Hutchins κατάγεται από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε γυναίκα

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία.

«Είμαι τόσο λυπημένη που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».