Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή - Με τεράστιο κήπο και γυμναστήριο

Εκεί μένει με τα παιδιά μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή - Με τεράστιο κήπο και γυμναστήριο
News 23.10.2021 09:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης να χώρισαν οριστικά, με την τραγουδίστρια να έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να μένει στο σπίτι που ζούσε με την οικογένεια της όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τα παιδιά της, κράτησαν την μονοκατοικία στην Βούλα, το οποίο βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Μπορεί λοιπόν, τη Δέσποινα Βανδή να τη θαυμάζουμε για τις ερμηνευτικές της ικανότητες, εξίσου εντυπωσιακό όμως είναι και το στιλ της, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην είναι αποτυπωμένο στο σπίτι της. Έχει μεγάλα μπαλκόνια, αρκετά επίπεδα, κήπο, πισίνα και γυμναστήριο για να γυμνάζεται.

Φωτογραφίες τόσο από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της όσο και από τους εξωτερικούς έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Το σπίτι που συναντιούνται κρυφά Βανδή - Μπισμπίκης

Κι ενώ η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους, ο ηθοποιός φαίνεται πως ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την πρώτη κρίση στο γάμο με την σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ). Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν αρκετά και ο ηθοποιός από τότε έψαχνε καινούργιο σπίτι να μεταφέρει τα πράγματά του. Τώρα δεν είναι πια μαζί... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αλλά τέλος πάντων...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν πήρε χαμπάρι τους φωτογράφους - Στο κέντρο της Αθήνας με άφτιαχτο μαλλί και φόρμα η Δέσποινα Βανδή

Αμούστακος και νέος - Πώς ήταν στο παρελθόν ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης

Share