Πρωταγωνιστής του Σασμού έγινε πατέρας και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου

Θα ξετρελαθείτε με την μπέμπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωταγωνιστής του Σασμού έγινε πατέρας και δημοσίευσε φωτογραφία του νεογέννητου

Μπαμπάς έγινε πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός - δείτε για ποιο λόγω ξεκίνησε η βεντέτα. Μάλιστα, μετά την γέννα της γυναίκας του, δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του που από το πρώτο κιόλας λεπτό του έχει "κλέψει" την καρδιά.

Αυτός ο ηθοποιός του Σασμού έγινε μπαμπάς

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αλικάκο που στην σειρά, υποδύεται τον τον Διονύση Μαρακάκη που είναι υπεύθυνος ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο και ξάδερφος του Κώστα Μιχελάκη και μπορεί να δείχνει προσηνής και πρόθυμος να βοηθήσει παντού, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, μπλεγμένος σε παρανομίες, διπρόσωπος κι εκδικητικός, ιδιαίτερα με αυτόν που του «έκλεψε» την κοπέλα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ευτυχία του, αναρτώντας φωτογραφία της μπέμπας του μέσα από το μαιευτήριο.

Μιχάλης Αλικάκος μπαμπάς φωτογραφία νεογέννητου

Το βιογραφικό του Μιχάλη Αλικάκου

Στην τηλεόραση έπαιξε σε αρκετές σειρές, συμπεριλαμβανομένων: “Άκρως οικογενειακόν (2001)” στον ΑΝΤ1, “Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου” (2003) στο Mega, “Στο φως του φεγγαριού (2004)” στο Mega, “Safe sex: Αμάρτησα για το παιδί μου…” (2006), “Λόλα (2008)” στον ΑΝΤ1, “Κλινική περίπτωση (2011)” στο Mega, “Το Σόι σου” (2014), “Έρωτας με Διαφορά” (2021) στο Star, κ.α.

Είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο almaradio.gr και για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία έζησε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και για τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του που έβλεπε ως γονείς.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: “Λόγω της φύσης του επαγγέλματος του πατέρα μου, μέχρι τα 12 μου χρόνια άλλαζα περιοχές διαμονής και σχολεία. Γεννήθηκα στο κέντρο της Αθήνας αλλά λόγω μεταθέσεων του πατέρα μου έζησα σε ένα χωριό έξω από τη Σπάρτη, όπου εκεί καταγράφονται και οι πρώτες μου μνήμες. Στη συνέχεια στο Καπανδρίτι Αττικής και μετά στην Αθήνα.

Το οικογενειακό περιβάλλον διέθετε δύο μεγαλύτερα αδέλφια, έτσι κατά κάποιο τρόπο αισθανόμουν ότι μεγάλωσα με τέσσερεις γονείς. Είμαι παιδί της αλάνας. Ματωμένα γόνατα, ποδόσφαιρο και μαύρα νύχια από το χώμα. Τώρα καταλαβαίνω την αξία του να μεγαλώνεις σε επαφή με το χώμα και τη γη. Ως μαθητής ήμουν ένα ζωηρό και αντιδραστικό παιδί χωρίς ποτέ να πατώ το γήπεδο της αλητείας. Όλη αυτή η εφηβική ανησυχία, μεταφράστηκε σε δημιουργία όταν καταπιάστηκα με το θέατρο”.