Κυριαρχεί παντού το λευκό - Εικόνες μέσα από το διώροφο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Έχει από τα πιο στιλάτα σπίτια στην ελληνική showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυριαρχεί παντού το λευκό - Εικόνες μέσα από το διώροφο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz, όπως έχουμε παρατηρήσει μέσα από φωτογραφίες του, τις οποίες η ίδια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κυρίαρχο χρώμα στους χώρους της κουζίνας, της τραπεζαρίας και του σαλονιού είναι το λευκό.

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στο νέο της σπίτι, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της στο MEGA, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει την ζωή της όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά αφού το loft στο οποίο μένει είναι πλήρως ανακαινισμένο.

To σπίτι της λοιπόν είναι μοντέρνο, ζεστό και όπως φαίνεται το λευκό αλλά και γενικά τα γήινα χρώμα είναι τα αγαπημένα της. Το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε ο προσωπικό της χώρος να είναι εκείνος στον οποίο θα χαλαρώνει μακριά από όλους και όλα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Φωτογραφίες και από το μοντέρνο σπίτι του πρώην της Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με τις συναυλίες που πραγματοποιεί και τις πρόβες, ωστόσο λατρεύει να ξεκουράζεται στο σπίτι του αγκαλιά με το σκύλο του Layla. Έχει διακοσμήσει έτσι τους εσωτερικούς χώρους, ώστε η οικία του να είναι το προσωπικό του καταφύγιο.

Κύριο ωστόσο στοιχείο που επικρατεί σε κάθε δωμάτιο είναι η μουσική! Είτε στην κουζίνα του, είτε στο σαλόνι, κάπου θα υπάρχει και από κάποιο διακοσμητικό που να αφορά το τραγούδι. Όσον αφορά τα χρώματα, κυμαίνονται σε πιο "ήσυχα" χρώματα. Όπως για παράδειγμα το καφέ, το γκρι και το μπεζ.

Επίσης, η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική, εκτός του ότι είναι μεγάλο έξω βλέπεις περισσότερο πράσινο, μιας και το σπίτι του είναι πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας.

 Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι