Γάμος Φίλιππου – Nina Flohr: Καρέ Καρέ η άφιξη της νύφης - Πιο λαμπερή από ποτέ με την εντυπωσιακή τιάρα

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γάμος Φίλιππου – Nina Flohr: Καρέ Καρέ η άφιξη της νύφης - Πιο λαμπερή από ποτέ με την εντυπωσιακή τιάρα

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ μαζί με την Νίνα Φλορ έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά στη Μητρόπολη Αθηνών για τον γάμο τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο στην Ελλάδα, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου. Η λαμπερή νύφη, επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακριά ουρά, ενώ φορούσε την τιάρα -οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου.

Έξω από τον ναό έχει συγκεντρωθεί κόσμος που θέλει να δει από κοντά τους καλεσμένους. Γύρω από τον περίβολο έχει δημιουργηθεί μια ζώνη με σιδερένια κάγκελα ώστε να δημιουργείται μία απόσταση ασφαλείας μεταξύ του κόσμου και των καλεσμένων που καταφθάνουν με βανάκια.

Η άφιξη της Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών

Φλορ - Φίλιππος

Η άφιξη στον γάμο Φιλίππου - Νίνα Φλορ

Η άφιξη της Νίνα Φλορ

Νίνα Φλορ άφιξη

Ο πολιτικός γάμος τον Δεκέμβριο του 2020 και το μεγάλο πάρτι τον περασμένο Ιούνιο

Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα... μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom είχαν παραχωρήσει το σπίτι τους για την τελετή.

Η νύφη φορούσε ένα σατέν κρεμ vintage φόρεμα, ενώ ο Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια. Στο τραπέζι υπήρχε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον πρώτο γάμο του.

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ έκοψαν και γαμήλια τούρτα, που ήταν σε χρώματα μπλε και λευκό, ενώ πόζαραν και με τον αγαπημένο τους σκύλο.