Φίλιππος – Nina Flohr: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού μετά τον γάμο

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φίλιππος – Nina Flohr: Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού μετά τον γάμο

Ο Φίλιππος Γλυξμπουργκ και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 23/10 στη Μητρόπολη Αθηνών. Το ζευγάρι επέλεξε να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο στην Ελλάδα, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί προκειμένου να τους δουν από κοντά ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου του θρησκευτικού γάμου στη Μητρόπολη Αθηνών, ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ εξήλθαν από την εκκλησία, κοντοστάθηκαν και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Να τονίσουμε πως το μυστήριο διήρκησε περί τη 1,5 ώρα, με τους καλεσμένους του γάμου να αριθμούν τους 100. Από την άλλη εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr για να απαθανατίσει την τρυφερή στιγμή.

Το τρυφερό φιλί Φιλίππου - Νίνα Φλορ

Νίνα Φλορ - Φίλιππος Γλυξμπουργκ

Γάμος Φιλίππου

Λαμπερός γάμος Φιλίππου - Νίνας Φλορ

Γλυξμπουργκ γάμος

Ο πολιτικός γάμος τον Δεκέμβριο του 2020 και το μεγάλο πάρτι τον περασμένο Ιούνιο

Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα... μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom είχαν παραχωρήσει το σπίτι τους για την τελετή.

Η νύφη φορούσε ένα σατέν κρεμ vintage φόρεμα, ενώ ο Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια. Στο τραπέζι υπήρχε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον πρώτο γάμο του.

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ έκοψαν και γαμήλια τούρτα, που ήταν σε χρώματα μπλε και λευκό, ενώ πόζαραν και με τον αγαπημένο τους σκύλο.