Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram και διέγραψε λίγες ημέρες μετά

Εξαφανίστηκαν από το προφίλ της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram και διέγραψε λίγες ημέρες μετά

Η Δέσποινα Βανδή όπως έχουμε παρατηρήσει στο πλατό του J2us πραγματοποιεί "καυτές" εμφανίσεις, επιλέγοντας ρούχα που ταιριάζουν στην καλλίγραμμη σιλουέτα της και αναδεικνύουν όχι μόνο τα απίστευτα πόδια της αλλά και το καλογυμνασμένο σώμα της.

Πρόσφατα λοιπόν, η τραγουδίστρια - που οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 3 φωτογραφίες με το total black look της, φορώντας ένα μίνι φόρεμα με γάντια, κάνοντας μια αρκετά ιδιαίτερη και πρωτότυπη εμφάνιση.

Ωστόσο, την εν λόγω ανάρτηση διέγραψε από το προφίλ της λίγες ημέρες αργότερα. Μπορεί πριν να υπήρχε στον λογαριασμό της, ωστόσο τώρα αν μπεις να σκρολάρεις στις φωτογραφίες της, δεν θα τις βρεις.

Δέσποινα Βανδή instagram

Αυτή ήταν μια από τις φωτογραφίες που διέγραψε η Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή φωτογραφία με μαύρο φόρεμα στο Instagram

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολιάστο το look αυτό, με τους περισσότερους να την αποθεώνουν, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι για εξώφυλλο της ιταλικής Vogue!

Δείτε την Δέσποινα Βανδή με άφτιαχτο μαλλιά και φόρμα

Το όνομά της ακούγεται παντού τον τελευταίο καιρό, λόγω του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και της νέας της σχέσης με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη! Η Δέσποινα Βανδή διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αυτό τον καιρό, τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά...

Η γνωστή τραγουδίστρια φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στην Κύπρο, όπου και θα ανεβάσει συχνά στα social media σχετικά βίντεο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Απλή, λιτή και απέριττη, φορώντας την φόρμα της, άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί, μιλούσε στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα και ύστερα έκανε μια στάση σε έναν πλανόδιο για να αγοράσει κάστανα.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Αθήνα

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης