Συγκινεί η Φαίη Ξυλά με την αποκάλυψή της - «Η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Φαίη Ξυλά με την αποκάλυψή της - «Η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος»

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 24/10 στην εκπομπή της Άση Μπήλιου «Star System» όπου μίλησε για διάφορα γεγονότα της ζωής της αλλά και για την σειρά που πρωταγωνιστεί στο STAR «Έρωτας με διαφορά».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη. ΜάλιΣτα, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος.

«Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες.

Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος, Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης.

Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί. Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ».

Οι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά

Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Πάνο Ζόγκα και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά

Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

Πώς ένιωσες με τη διάλυση του γάμου σου έπειτα από 15 χρόνια; Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή κάτι που ήρθε σταδιακά με τον καιρό;

Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ.

Είσαι έτοιμη να ξαναρχίσεις τη ζωή σου; Θα σκεφτόσουν έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί;

Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Φαίη Ξυλά για δεύτερο παιδί