Ιωάννα Λίλη: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της - Θα πάθετε πλάκα με το φαντασμαγορικό σαλόνι της σε σκούρους τόνους

Δείτε ιδές για ένα αριστοκρατικό σαλόνι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Λίλη: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της - Θα πάθετε πλάκα με το φαντασμαγορικό σαλόνι της σε σκούρους τόνους

Η Ιωάννα Λίλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει "ανοίξει το σπίτι στους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντας τους διάφορες γωνιές του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media , η Ιωάννα Λίλη έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σαλόνι της με σκούρους τόνους. Γκρι αναπαυτικές πολυθρόνες με μαύρες λεπτομέρειες και καφέ κουρτίνες δημιουργούν ένα σικ συνδυασμό, ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιλογή που έχει κάνει θεωρείται αρκετά "τολμηρή" μιας και έχει προσθέσει σκούρους τόνους στο σπίτι της. Δείτε επίσης εδώ την κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το σαλόνι της Ιωάννας Λίλη

Κυκλοφορεί με μπαστούνι η Ιωάννα Λίλη - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Ιωάννας Λίλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο πλατό με μπαστούνι.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η παρουσιάστρια πριν λίγα χρόνια είχε κάνει χειρουργείο στο πόδι της γιατί νόμιζε πως είχε κότσι. Ωστόσο, τελικά ήταν οστεόφτυο, το οποίο δημιουργήθηκε από την πολύωρη ταλαιπωρία μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια.

«Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσενα και είπε να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vitage στυλ», αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη στο The 2Night Show.