Δανάη Μπάρκα: Στο θέατρο με κοντό μαύρο φόρεμα και τον Τίμο Ζαχαράτο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τελικά είναι μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Στο θέατρο με κοντό μαύρο φόρεμα και τον Τίμο Ζαχαράτο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυτό το νέο δίδυμο φέτος έχει απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές. Από την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη η χημεία του Τίμου Ζαχαράτου και της Δανάης Μπάρκα ήταν εμφανέστατη.

Οι ατάκες... πεσίματος δίνουν και παίρνουν μέχρι και σήμερα στο πλατό και σιγά σιγά το κοινό έχει αρχίσει να αναρωτιέται. Πρόκειται για πλάκα ή μήπως κάτι παίζει ανάμεσά τους; Οι φήμες περί συγκατοίκησης μάλιστα δίνουν και παίρνουν μετά την ατάκα ενός συνάδελφού τους που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής αλλά και οι δυο τηρούν σιγή ιχθύος.

Εμείς έχουμε να πούμε πως... ο χρόνος όλα τα μαρτυρά τελικά! Μέχρι τότε αναμένουμε κι έχουμε... μάτια παντού! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα, τον Τίμο Ζαχαράτο αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 22/10 στο Θέατρο Πορεία.

Όλοι τους χαμογελαστοί και κεφάτοι πόζαραν αγκαλιά. Η παρουσιάστρια του Mega απλή, λιτή και πανέμορφη μέσα στο μαύρο φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Μαζί στο θέατρο Τίμος - Δανάη

Δανάη Μπάρκα κοντό μαύρο φόρεμα

Δανάη Μπάρκα Mega

Δανάη Μπάρκα Τίμος Ζαχαράτο

Το δράμα του μάγειρα του Πάμε Δανάη, Τίμου Ζαχαράτου

Το πρωί της Δευτέρας 4/10 ο Τίμος , μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πτυχές της ζωής του που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, όπως τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει σε μικρότερη ηλικία στο παρελθόν.

«Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας, η μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου. Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.

Για τις δυσκολίες που πέρασε, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών. Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω».

Όσον αφορά τη Δανάη Μπάρκα, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Η μητέρα μου εγκρίνει τη Δανάη για νύφη. Όταν είναι καλή η γυναίκα πάντα εγκρίνει η μητέρα μου. Είμαι στα 31 ακόμα, κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος. Δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη. Η ιδανική γυναίκα είναι σαν τη μαγειρική, πρέπει να έχει χρώμα, άρωμα και εντάσεις».

Μετά από όλα αυτά εννοείται πως εκείνη του απάντησε μέσα από την εκπομπή της...