Ευχάριστα τα νέα που έσκασαν για τον Γιώργο Θεοφάνους

Το νέο επαγγελματικό του βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα τα νέα που έσκασαν για τον Γιώργο Θεοφάνους

Δική του εκπομπή στο OPEN πρόκειται να αναλάβει όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Θεοφάνους, όπως και ο Θέμης Γεωργαντάς. Συγκεκριμένα, θα είναι μουσική εκπομπή στην late night ζώνη.

Το νέο αυτό πρότζεκτ θα αφορά τον ίδιο και τη μουσική του διαδρομή και μάλιστα θα καλεί τραγουδιστές που έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια του αλλά και μαθητές από το μουσικό εργαστήρι που διατηρεί σε Ελλάδα και Κύπρο οι οποίοι θα ερμηνεύουν τραγούδια των καλλιτεχνών αυτών και στη συνέχεια θα κρίνονται από εκείνους.

Δεν έχει ωστόσο επισημοποιηθεί ακόμα, είναι σχεδόν όμως σίγουρο πως θα τον δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ευχάριστα τα νέα που έσκασαν για τον Γιώργο Θεοφάνους

«Αν ανοίξει η υπόθεση "τραγούδι" θα ακουστούν χειρότερα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αν κάποια στιγμή ανοίξει ο «Ασκός του Αιόλου» και στο τραγούδι, θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα.

Ο συνθέτης δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει το θέμα των ημερών με τις καθημερινές καταγγελίες που βλέπουμε να κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο του θεάτρου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε φυσικά και στην μουσική βιομηχανία και τόνισε πως υπάρχουν πολύ χειρότερα περιστατικά.

«Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Μακάρι να ανοίξει! Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που τους έχουμε είδωλα, που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά του σκηνοθέτη με τον ηθοποιό; Ποιος αποφασίζει εκεί; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα; Αυτά υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην υπόθεση της Λυδίας Σερβού - δείτε εδώ την εξομολόγησή της - σχολίασε: «Δεν τη γνώριζα την ιστορία. Η Λυδία είναι ένας εξαιρετικά μορφωμένος και σωστός άνθρωπος. Είχε ανάγκη να το πει. Το έκανε με τον τρόπο της. Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα με προβληματίζει αυτό που γίνεται με την τηλεόραση. Πρέπει να στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μέσο. Θέλει βήμα ο άλλος. Βέβαια, το βήμα πολλές φορές παρεξηγείται, ειδικά στα social media».